Top

MediYogaterapi

Vi är tre Mediyogaterapeuter, LenaAgneta och Viveka som erbjuder  Mediyogaterapi. Mediyogaterapi är för dig som har ett speciellt problem som du vill komma till rätta med, det kan vara såväl psykologiskt som fysiologiskt ex stressproblem, sömnproblem, hjärtflimmer, högt blodtryck, rygg/nackproblem, oro och nedstämdhet.

Vi träffas en gång för ett längre (1,5 h) samtal, via samtalet utformar terapeuten ditt personliga yoga- och meditationspass som vi avslutar med att göra tillsammans. Därefter så gör du ditt yogaprogram hemma under 6 veckor då vi träffas igen för en avstämning (1 h).

Mediyoga är en terapeutisk yogaform som utgår från klassisk Kundaliniyoga med inslag av ayurveda och traditionell kinesisk medicin. Mediyogan har utvecklats i Sverige. Läs mer på MediYoga Sveriges hemsida. Den centrala komponenten är att skapa fullständig balans på alla plan, fysiskt, mentalt och emotionellt, genom att avlägsna inre konflikter, blockeringar, stopp och hinder för ett fritt energiflöde.

Mediyogan innefattar ett hundratal olika pass. Yogapassen består av rörelser som kombineras med andningsteknik och djupverkande meditation för att skapa specifika terapeutiska effekter. Alla övningar utförs alltid med utgångspunkt utifrån individens förmåga och kapacitet.

Läs mer om mediyogaforskning här 

MediYoga Stockholm

Anmälan till en session

Bokning av session

När du har köpt en session mailar du till info@atmajyoti.se.

Pris

1850 kr för 1,5 h samtal och yoga samt uppföljning på 1 h samtal och yoga.

Tillfällig bokningssajt

Anmälan till kursen görs för tillfället via Atmajyoti Yoga som är en del av Stockholm MediaYoga center. Klicka på knappen Anmäl dig så kommer du vidare till anmälningen. Man anmäler sig till en kurs för en veckodag. Vill man sedan växla mellan dagarna så går det bra, vid mån av plats.