Top

MediYoga och Medkänsla

MediYoga Center Stockholm / MediYoga och Medkänsla

MediYoga och Medkänsla

MediYoga är en terapeutisk yogaform, som används inom Svensk hälso- och sjukvård, inspirerad från Kundaliniyoga med inslag av Ayurveda och Traditionell Kinesisk Medicin.

I kursen MediYoga och medkänsla utforskar vi ett medkännande förhållningssätt till kropp och sinne i mjuka rörelser som alla kan göra. Passen integrerar Ayurvedans perspektiv på kroppstypernas specifika rörelse- och livsstilsbehov. Vi tränar på att utveckla förmågan att vara vänliga och stötta oss själva på mattan och i vardagen. Du får med dig enkla övningar som du kan träna mellan kurstillfällena. 

MediYoga är utvecklad under kliniskt och terapeutiskt arbete med människor på flera hundra svenska arbetsplatser sedan 1997. Detta yogiska system är också utvecklat utifrån resultaten av hundratals vetenskapliga studier över hela världen på olika former av yoga, bland dem ett växande antal svenska studier. Kärnan i MediYoga är att skapa ökad balans fysiskt, mentalt och emotionellt.

MediYoga kan definieras som en form av body-mind träning, en helhetsträning som stillar sinnet, ökar kroppsmedvetenheten och balanserar kroppens nerv- och hormonsystem men som också bidrar till ökad rörlighet, flexibilitet och styrka. MediYogan är inte är en yogaform med fokus enbart på det fysiologiska utan på alla aspekter, människan som energivarelse, helheten.

MediYoga används på 211 vårdenheter och sjukhus runtom i Sverige.

Denna kursen passar alla.

MediYoga Stockholm

Skapar ökad balans fysiskt, mentalt och emotionellt.

Stillar ditt sinne.

Ökar kroppsmedvetenheten.

Balanserar kroppens nerv- och hormonsystem.

Bidrar till ökat rörlighet, flexibilitet och styrka.

Alla personer kan delta (frisk som sjuk) i utövandet av MediYoga och tillgodogöra sig goda effekter.

Lärare

Marie Androv

Marie Androv

Anmälan till kursen

Kursstart

Varje onsdag mellan 21 augusti och 18 december 2019 (Totalt 18 tillfällen)

Tid

Onsdagar mellan 17:30 - 19:00

Pris

3420 kr

Tillfällig bokningssajt

Anmälan till kursen görs för tillfället via Atmajyoti Yoga som är en del av Stockholm MediaYoga center. Klicka på knappen Anmäl dig så kommer du vidare till anmälningen. Man anmäler sig till en kurs för en veckodag. Vill man sedan växla mellan dagarna så går det bra, vid mån av plats.