Top

MediYoga Hormonbalans – Glowing woman

MediYoga Center Stockholm / MediYoga Hormonbalans – Glowing woman

MediYoga Hormonbalans – Glowing woman

Glowing Woman- Mediyoga för Hormonbalans

Välkomna tjejer, tanter och gummor. Detta är yogan som vi kvinnor behöver ända från tonåren och under resten av livet för hormonbalans. Våra hormoner spelar oss spratt på olika sätt under livets olika faser, är det inte PMS så kan det vara problem att bli gravid eller klimakteriebesvär. Hormonerna är nyckeln till vårt välbefinnande, de styr humöret, tankeförmågan, energinivån och lusten. Yogan vitaliserar och balanserar hormonsystemet och är dessutom stressreducerande. Ren och skär livskraft och livsglädje!

För dig som känner igen dig i något av följande så passar denna yogaform dig bra:

  • Besvär med PMS, PMDS (svårare form av PMS), smärtsamma menstruationer, oregelbunden eller utebliven mens samt PCOS (Polycistiskt Ovarie Syndrom)
  • Infertilitet
  • Klimakteriesymptom
  • Sköldkörtelbesvär
  • Inkontinensproblem

Stressreducering och hormonbalans

Hormonerna är nyckeln till vårt välbefinnande, de styr humöret, tankeförmågan, energinivån och lusten. Hormonerna spelar oss också ett spratt på olika sätt under livets olika faser, är det inte PMS så kan det vara problem att bli gravid, eller klimakteriebesvär. Du får kost- och livsstilsråd för att skapa djupgående hormonbalans och kraftigt reducera stress. Denna kurs rekommenderas även vid ex minskad sexlust, sköldkörtelobalanser, utmattade binjurar eller andra hormonella obalanser. Kurserna är även för dig som vill hålla ditt hormonsystem ungt och vitalt.

MediYoga-Strålande-kvinna-Hormonbalans

Skapar ökad balans fysiskt, mentalt och emotionellt.

Stillar ditt sinne.

Ökar kroppsmedvetenheten.

Balanserar kroppens nerv- och hormonsystem.

Bidrar till ökat rörlighet, flexibilitet och styrka.

Alla personer kan delta (frisk som sjuk) i utövandet av MediYoga och tillgodogöra sig goda effekter.

Lärare

Viveka Blom Nygren Mediyoga

Viveka Blom Nygren

Viveka Blom Nygren grundade Atmajyoti Yoga 2002. Sedan 2013 delar hon ansvaret för Atmajyoti tillsammans med Lena Gummeson. Hon har praktiserat Ashtangayoga sedan år 1999 men kom redan i kontakt med yoga under graviditeten 1990. Viveka är certifierad av Yoga alliance och fortsätter utbilda sig kontinuerligt inom yoga. Viveka praktiserar i dag mest pranayama, meditation samt Hathayoga/Mediyoga. Viveka har bara en klass på schemat i dag i Pranayama och meditation men hon gör en också en del företagsuppdrag. Hon undervisar också på våra yogaresor till Mallorca. Just nu utbildar hon sig inom klassisk Pranayama med Sudhir Tiwari och Sri O.P Tiwari på Kaivalydhama Institutet i Indien och hon går också Mediyogaterapeut utbildning samt förkovrar sin inom MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction).

Anmälan till kursen

Kursstart

Varje torsdag mellan 22 augusti och 19 december 2019 (Totalt 18 tillfällen)

Tid

Torsdagar mellan 17:30 - 19:00

Pris

3420 kr

Tillfällig bokningssajt

Anmälan till kursen görs för tillfället via Atmajyoti Yoga som är en del av Stockholm MediaYoga center. Klicka på knappen Anmäl dig så kommer du vidare till anmälningen. Man anmäler sig till en kurs för en veckodag. Vill man sedan växla mellan dagarna så går det bra, vid mån av plats.